Vitryss

Pappa frågade vad en vitryss var. Som de flesta säkert förstod pratade jag om drinken som egentligen heter White Russian. När jag tänker på det bör det faktiskt översättas vit ryss istället för vitryss.

För att göra en vitryss blandar du:
2 cl Kaluha
2 cl Vodka
Fyller resten med mjölk och skakar om.

Jag misstänker att drinken fick sitt genombrott i Sverige i och med den underbara komedin Big Lebowski från 1998.

Adde på bokrean

Igår tog vi oss äntligen tid att kila iväg till bokhandeln för att fynda på årets bokrea. Vi hittade väl inga superböcker men jag plockade med mig än bok som handlade om Descartes och hans liv. Hoppas att med den få lite nya sköna filosofiska perspektiv.

Adde gick in på bokrean med kommentaren:
- Fan jag måste köpa mer böcker så jag kan börja läsa istället för att titta på film.
Utanför bokhandeln frågar jag:
- Jaha vad köpte du för böcker då?
- Ehh... 1001 filmer du måste se innan du dör...

Excellent chocie man!

Dagen efter

Igårkväll lurade Emelie med mig och Adde till Harrys där man hade efterfest till Kent-konserten som hade ägt rum i stan. Jag och Adde var då inte på själva konserten utan vi satt istället hemma för att njuta av Kents låtar i härliga mp3-versioner. Fan Jocke Berg måste vara sjukt sur på oss som laddar ner musik på det här sätter...

När väl den riktiga konserten slut ringde Emelie oss och vi kunde kila ner till Harrys för den, enligt arrangörernas utsago, grymma efterfesten. Jag är sjukt glad att vi gick in på bjudbiljetter för jag hade haft snuskig ångest av att lägga ut 100 spänn på en vanlig torsdagskväll på Harrys. För det var precis vad det var i och för sig mer folk än en vanlig torsdag, annar var det precis samma race med pop-quiz och så. Det blev inte så mycket party av kvällen men att bara sitta med en öl eller vitryss och lyssna på trubbisen är precis vad jag älskar att göra en torsdagkväll. För även fast man känner till lite störig historia är han riktigt grym på det han gör. När klockan hade närmat sig ett kände vi att vi hade suttit och gissat låtar samt spelat luftgitarr tillräckligt länge och vi gick hem. Men vad jag tror och har på känn sitter han säkerta kvar där än... :)

När klockan ringde 6.00 imorse mådde man ju som man gjorde sen... Tur att dagens dag var den softaste sen jag började på City Mail. Men vi var fan värda det här efter att hela vecka ha slitit som vi gjort. Vi var oroliga att vi inte skulle fixa 15 stycken... Vi gjorde 30! Klart och betarrt!!

Nu kom precis världens bästa syster hit och det är dags att roa henne, får se vad som händer.

Recensionen av Juno

Som jag redan tidigare skrev igårkväll var det en mycket nöjd Fredrik som lämnade biografen igår efter att ha bevittnat något av det bättre på riktigt länge.

Juno är rolig på naturligt sätt utan behöva använda sig dålig slapstickhuomr eller klyschiga one-liners. Den lyckas vara gullig och varm på ett geuint sätt istället för att som så många andra filmer från samma genre bli sliskigt sockersöta så man bara vill spy.

På förhand var jag rädd för att bli matad med konservativa budskap angående abortfrågan. Men det är inte vad filmen vill förmedla, det är något annat. Filmen levererar helt andra budskap där det mesta handlar om relationer i dess olika former och när filmen är slut har den hunnit ställa fler frågor angående relationer än vad Opera hinner gör på ett år. Den ger oss dessutom fler konkreta tips på hur vi ska behandla varandra än vad Dr Phil någonsin har gjort under hela sin karriär. Allt det här berättas i en sjukt genuin miljö där man verkligen känner att karaktärerna är äkta.

Manusförfattaren Diablo-Cody har blivit sjukt hyllad för sin exeptionella dialog och visst är den bra men kanske upplyft lite för mycket till skyarna. I början är det lite för mycket överdrivet tonårsslang men efter ett tag tonar det ner sig och alla karaktärer känns sjukt äkta i sitt talande.

Det enda det verkar ha gått snett i filmproduktionen verkar vara under castingperioden. Jag vet inte om det var någon prao-elev eller sommarjobbar som satt och plockade ut skådespelare för de respektive rollerna men något blev inte riktigt rätt. För hur man kan i denna film med så många bra och oförstörda skådespelare plocka in Jennifer Garner till en av det viktigaste rollerna i hela filmen, har hon något av kvalité på sin meritlista?

Man skulle kunna diskutera den här filmen ett bra tag till, framförallt dess andemening. Men det ska inte bli för mycket att läsa. Betyg på filmen blir i alla fall 5/5, klockrent. Det gulliga soundtracket med låtar som passar perfekt in i filmens anda gör ju inte produktionen direkt sämre.

Det här blir fan omöjligt att toppa!

Biokväll och Super Mario

Den här kvällen har varit riktigt bra. Det började med att jag och Emelie gick och såg Juno. Grymt bra film, ska skriva mer utförligt om den imorgon. Skulle kunna göra det nu men Emelies dator är sjukt jobbig att skriva på och känner för att skriva en hel del om den filmen så jag hoppar det i väntan ett mer funktionellt tangentbord.

Just nu sitter vi och spelar Super Mario. Helt underbart med retrospel och alltid lika soft att hitta tjejer som uppskattar en TV-spelskväll :) Det här blir fan svårt att toppa!


Ser typ hela brösten...!

Det har inte blivit mycket vila idag. Jobb från 7-17 sen direkt iväg för att döma hockey. Fick rejsa igenom McDs "Kör igenom" för att jag skulle hinna få i mig någon form av näring. Andrea kan klanka ner hur mycket hon vill men en hamburgare är aldrig fel.

Även denna dag har varit massa snurrande ute på ödsliga grusvägar i samhällen bara de infödda verkar känna till. Eftersom jag åker ensam kallas min enda vän radion. Med radio menar jag kvalitétsradio såsom P3 och inget jävla kommersiell skit.

Jag ska någon dag skriva ett inlägg om public service kontra kommersiellt och i det även väva in diskussioner om det statliga monopolet och privatiserande av företag och branscher. Överlag är jag skeptisk till privatiseringar. Dock är jag medveten om att tankarna känns jävligt bakåtsträvande, kanske fega.

Hur som helst, tillbaka till P3. Efter att ha lyssnat på kanalen i ungefär sju effektiva timmar hinner man höra en hel del människor och få bra uppfattningar och sämre uppfattningar samt inspiration för eget filosoferande. Filosofidelen är helt klart det jag älskar mest.

En person som jag idag gjorde ett bra intryck på mig är Fronda. Jag har egentligen inte haft någon åsikt men han har alltid kännts jävligt B-hipp hoppig eller nåt liknande. Hans rullar fram låt var väl ingen höjdare även om den satt fart på många dansgolv för några år sedan. Idag har jag emellertid bestämt mig för att det är en reko snubbe. Han sa mycket tankvärt och genomtänkt, hade skön inställning till melodifestivalen och hela det konceptet. Jag kommer inte ihåg så mycket specifikt han sa. Men som sagt ett bra intryck gjorde han.

Sen var det Elin Lantos tur att blir intervjuad. Jag kunde bara tänka på mitt tidigare inlägg om hennes jävla hängslen och brist på talang. Hur som helst förbättrade väl inte hon direkt sin status i mina ögon. Det mest positiva är att hon verkar vara medveten om att hon bara har sin röst (utseende?) att leva på. Hon påpekade mycket tydligt att hon enbart valde låtar att framföra som hon trodde kunde spelas i radio eller på dansgolv. Det kom verkligen aldrig på fråga om det fanns någon personlig mening eller estetiskt tänk i hennes "artisteri"...

Nu har det här blivit mycket längre än jag trodde och jag tror jag kanske ska ändra rubriken till något som kan locka nya läsare via startsidan på blogg.se? Nu är det ändrat och ni kommer aldrig få reda på vad som stod där innan, men jag hoppas den här lockar istället, det verkar i alla fall fungera för Elin... ;)




Vill hinna skriva...

... Men det gör jag inte för jag måste åka till Kungsör och döma playoff-match till Div 2-kval. Får se om jag har orken ikväll istället...?

Frukost på jobbet

Idag ska jag och Adde försöka sätta nya trenden och käka frukosten på jobbet istället för hemma. Vi hoppas att flera hakar på vår idé. Det skulle kunna bli en höjdare det här.

Godnattlåt

Avslutar en bra bloggdag med att visa en härlig video till en underbar låt.

Death Cab for Cutie - I Follow You into the Dark




I'm on my way into the dark, sleep tight!

Björn Gustafsson

Är mannen som imponerat sjukt mycket på mig under hans korta inslag i melodifestivalen.

Han utstrålar en genuin karisma, han känns äkta på något sätt. Det första jag såg av Björn var när han uppträdde på Stockholm Lives lilla scen och fick i TV-programmet synas i dryga tre minuter. Tre riktigt bra minuter. Jag blev imponerad, inte för att humorn var något extra utan mest för att han var ung och hade en skön egen stil. Väldigt lik mig själv i många manér och kanske lite därför jag faller för honom. Sen slog han igenom på riksnivå i höstas i det onda programmet Parlamentet. Hela principsaken att han skulle slå igenom där gjorde att jag aldrig riktigt undersökte hur bra han var utan lät det vara.

Nu efter att ha sett framträdanden inför miljonpublik samt sett gamla Parlamentetklipp på Youtube kan jag inte annat än att vara djupt imponerad av hans humor. Konkret är det inget extra men den där genuina toucen finns där och det är så han fångar mig i alla fall.


 

Det har blivit som en drog

Bloggskrivandet har blivit roligare än någonsin. Varför? You tell me!

Det är bara kul att trycka ut delvis meningslös skit blandad med mer genomtänkta åsikter. Det fungerar som bra terapi för min tankeladdade hjärna och mitt emotionella inre.

Tankarna är båten,
Texten är kanalen,
Att från liten insjö,
Slussa sig ut på öppet hav

Avsaknaden av regler,
åsikten är fri,
Vi säger vad vi vill,
Vi förstår varandra,

Ett fönster i datorskärmen,
En blick över matbordet,
Små gester,
Stor innebörd,
Det är få som förstår,
Men vi har varandra!

Lördagskvällen på Raw

Det var en oviss kväll där jag egentligen inte visste vad som skulle hända. Det blev inte mycket till ordentlig förfest utan det slutade med att Jag, Stefan och Adde satt och kollade på melodifestivalen. Vad jag tyckte om det orkar jag inte ta upp igen.

Målet var att ta sig till Raw innan elva för då hade de dels gratis inträde samt öl för 20 spänn. Efter melodifestivalen tänkte vi köra en omgång Sjöbo (ett grymt kul ölspel för oinsatta) men vi hann bara igenom halva kortleken för då upptäckte vi att klockan hade hunnit snurra iväg till 22:30 och vi blev tvunga att skynda oss för att hinna få i oss några öl till Eldoradopriser. Fan det skulle vara sjukt kul om Eldorado började göra öl också. Jag undrar lite var deras gräns går...? Hur som helst passade vi på att hugga tre bärs var när vi kom till baren. Jag sa till Stefan att han skulle få en tjuga om han beställde på tyska och efter ett väldig enkelt "Drei Bitte" hade den Lagerlöfsprydda sedeln bytt ägare.

Kvällen fortlöpte utan några speciellt spännande incidenter, det hela var mest trevligt bara. Vi begav oss hemåt vid halv två tiden och efter en Subwaysmacka var jag mätt och belåten och kunde sova gott.

image8
image9
image10


Än så länge ingen måndagsångest utan jag ser faktiskt fram emot jobbet imorn :)

Morgan Pålsson, världsreporter

Jag är nu precis hemkommen från att ha varit på Centrumbiografen och bevittnat i rubriken nämda film. Upplevelsen i sig går väl inte till historien som den mest minnesvärda men Johan Wester och Anders Jansson bjuder stundtals på riktigt bra underhållning. För även om majoriteten av skämten är upplagda klichéiga one liners så är humornivån och satiren emallanåt riktigt hög. En annan stor behållning är att Johan till viss del men framförallt Anders står för mycket bra skådespeleri. Jag har inte någon koll på deras egentligen bakgrund men jag har svårt att se att de inte skulle vara produkter från någon av Sveriges bättre dramaskolor.

Jag kommer nog inte se den här filmen igen i sin helhet men jag kommer med all sannolikhet att youtubea fram de roliga klippen när jag har tråkigt någon dag i framtiden. Vi säger betyg 2 av 5.

Skandal

Ja melodifestivalen igår gick ju inte riktigt som jag ville. Eskobar kom sist och det är för mig en stor jävla gåta... Men men, tydligen gick inte deras musik hem.

BWO var väl bra de med men ändå kändes det inte klockrent. Att Frida gick vidare var ju om möjligt ännu mer pinsamt än Eskobars placering.

Kvällens behållning kom utav att Kristian Luuk som vanligt är grym och att Björn Gustavsson också är jävligt roligt, hans humorinslag igår bjöd på många garv.

Min favorit ikväll

Jag tycker faktiskt om melodifestivalen och är dessutom ett fan utav fler deltävlingar och i detta fall även telefonomröstningar.

På SVTs hemsida kan man lyssna på korta snuttar av kvällens bidrag och av det lilla jag hört är det absolut Eskobar som är mina favoriter. BWOs bidrag kan vara lite både och. Deras låt bygger på ett bra scenframträdande, annars känns den riktigt tom.

Städning med städöl

Ifall det blir så att vi ikväll ska vara hemma hos mig känner jag ett stort behova av att faktiskt städa och snygga upp lägenheten. För att det hela ska bli lite roligare tog jag och öppnade mig en städöl. Tyvärr glömde jag att ställa in de i kylen förut så jag får till och börja med avnjuta en Mariestad varm för sitt eget bästa.

Mando Diaos "Never Seen the Light of Day" gör det hela mycket roligare också

Helg before lön

Precis den helgen är det, ändå verkar sjukt många vara ölsugna ikväll. Jag är nog mest pepp av alla men jag försöker att tona ner det för att inte verka alldeles för excentrisk. Folk kan ju tro att jag är hög på något annat än livet :)

Det är fan svårt att vara tjurig på något, det mesta är glädje just nu och det blir inte direkt sämre av att kliva ut utanför dörren och känna på när de vårvarma vindarna slår en i ansiktet. Lovely!

I detalj är kvällen ännu ganska oviss i sådana frågor om var vi ska vara och vilka som ska med. Klart är att det i alla fall att vi ska gå till Raw för där är det öl för 20 spänn innan tolv. Känns precis som kära gamla Blå-tiden. Fan vad ofta man saknar onsdagarna på Blå, en helt underbar period i sitt liv.

En annan kul grej som hände var att jag ville få tag på Patrik Isakssons härliga låt 1985 förut och snubblade då över skivan "Absolut Hits 2004". Fy fan vilka nostalgitrippar den skivan gav! Av skivans 40 låtar skickade ungefär 20 stycken mig på en emotionell berg- och dalbana i stil med den som syns på bilden nedanför.


image2

Fred ut!

Musiken i fokus?

Jag vet inte men det måste kännas jobbigt när talangen inte räckte så långt som man hoppades...

image1

När man ser att sådant här går hem blir jag fan ledsen av att höra folk som anklagar Gessle för att ha sålt sig till djävulen.

Det borde bli tvärtom väl...?

När jag låg i sängen nu imorse och körde det vanliga slötittandet orkade jag inte byta kanal när reklamen kom. Det finns en viss reklam just nu som jag känner trotsar våra naturlagar en hel del.

Det handlar om Monsters reklam där de har anställt personer för att inne i jordens kärna cykla och på det sättet hålla jordens rotation i rörelse. När det blir dags för skiftbyte finns det tydligen ingen mekanism som håller maskinen rullande när ingen aktivt trampar i den. Detta leder till att jorden stannar i några sekunder. Vad händer då? Jo folk börjar ramla omkull och vatten skvalpar ut ur badkar. Är det verkligen vad som skulle hända? Är det inte så att jordens rotation bidrar till tyngdkraften, inte tvärtom. När jordens rotation avtar borde väl människorna börja sväva eller åtminstonde kunna göra månhopp?

Kan någon fysikkunnig svara på vad som egentligen skulle hända om följande scenario hände på riktigt?

Cannonball

Har blivit mycket musiklyssnande på senaste tiden. Jag har kommit in en sådan fas där jag verkligen slukas upp av musiken istället för att bara ha den på i bakgrunden.

När man lyssnar igenom allt det underbara fastnar vissa texter mer än andra. Efter att ha läst systers blogg där hon saxat ut det bästa ur Regina Spectors "On the Radio" blev jag sugen på att kontra med ett underbart stycke skrivet av Damien Rice.

Stones, taught me to fly
love, it taught me to lie
life taught me to die
so its not hard to fall when you float like a cannon..

stones taught me to fly
love; it taught me to cry
so come on courage teach me to be shy
cause it's not hard to fall and i dont want to scare her
it's not hard to fall and I dont want to lose
it's not hard to grow when you know that you just..dont know

Jag mår oförskämt bra!

Skogsrundor och Cykelrace

Livet på City Mail rullar vidare. Jag är fortfarande lika nöjd över det här som jag varit tidigare. Faktum är att det bara känns bättre och bättre för varje dag som går, trots den mediokera lönen.

Idag har jag fortsatt med vår rekning där vi kollar av var alla olika mottagare bor någonstans. Det är ett jäkla detektivarbete för det är inte lätt att hitta alla möjliga små hus och gömda brevlådor. Man snurrar runt på grusvägar så långt in i skogen man bara kan komma för att då och då upptäcka en mossbetäkt brevlåda.

Efter att ha avslutat rekningen inne i skogen och tryckt i mig en McD-lunch, nya hamburgaren "New York Special" är sjukt god, var det dags att tillsammans med Adde ge mig ut på en rekning inne i stan. Vi måste slagit någon form av rekord för på två timmar fixade vi ett helt postnummer, Världsklass! Jag behöver ju inte precisera exakt var vi var någonstans men det var inte direkt  i Eskilstunas socitetskvarter och det avslöjades ganska bra av diverse odörer i de hissar och trappuppgångar vi sprang runt i.


Ikväll är det dags för nytt Pop Quiz, får se hur det går, håll tummarna för oss!

Pingis och badminton

Innanför munktellarenas väggar pågick ikväll ytterliggare en hård drabbning mellan mig och Adde. Tanken var att vi även den här gången skulle spela pingis- och badmintonmatcher som skulle avgöras i bäst av tre. I pingisen var det jämnare än förra gången och jag gled in och vann första matchen med komfortabelt med 4-2. Adde shejpade upp sig vann andra matchen med samma siffror 4-2. I sista och avgörande matchen vet jag inte vad som hände, trots att alla set var jämna och endast vanns med två bollars marginal kunde Adde till slut stoltsera med sin seger efter 4-0 i avgörande matchen.

När vi klev in i badmintonhallen upptäckte vi att det nästan var fullt och det enda de kunde erbjuda oss var en bana i en halvtimme. Det var bara att konstatera att det fick bli en enkelmatch den här gången och inte vanliga bäst av tre. Det gällde alltså att vara på tårna från start. Något som inte Adde hade greppat och efter 15-7 till mig i första började han fatta att det var på allvar. Han tog sig i kragen och vann de två nästföljande seten med 15-7 i båda. Min tur att ta mig i kragen då och efter ett enkelt fjärde set med 15-8 seger väntade ett rafflande avgörande sista set. Vi följdes åt och ledd om vartannat upp till 8-8. Då lyckades jag rycka och ledd därifrån med 3-4 bollars marginal. Vid ställningen 13-9 i min favör trodde jag att det var klart men Adde hittade oväntad energi och gick upp till 13-12. Det var grymt ovisst och jag började känna ett ordentligt obehag efter att ha slarvat bort mitt gyllene läge. Då kom räddningen... Adde servar bollen rätt i nätet, tack för det televerket! Det här betydde alltså två matchbollar, en mer än vad jag tyckte jag skulle behöva. Adde höll inte med och vann nästföljande boll, en matchboll kvar. Vi kunde ta på spänning, vem hade nerverna bäst i styr. 14-13, Adde server...... PANG! Rätt i nätet igen. klart och betarrt :)

Efter min seger i badmin kunde vi då även denna dag skaka hand och tacka varandra efter totala 2-2.

Jag längtar redan efter nästa drabbning


Det finns


Det finns ett hål i himlen där solen slår igenom
Det finns fiskar i havet men det är aldrig nån som ser dom
Det finns människor i husen med en längtan till nåt annat
Men mitt i deras liv tycks allt bara ha stannat
Det finns röster som försvunnit som aldrig blev hörda
Man vill inte va i vägen man vill inte störa
Det finns männen i kostymer som vuxit sig för stora
Applåderar dom som vinner, tig ihjäl dom som förlorar
Det finns gud och religioner eller köp dig en kristall,
om du tror att den kan värma dig när det blåser kallt

Det finns kungar och presidenter som delar upp vår jord
Medan människorna tiger, man har stulit deras ord
Det finns idéologier, vi ser dom rasa samman
Politiker mot vägen som bara står och stammar
Det finns underbara platser, höga berg och vilda floder
Där himlen är din syster och molnet är din broder
Det finns alltid svarta sidor i varje människas bok
Vad skiljer då den tokige från den vi kallar klok?
Det finns en tår i varje skratt, det finns en sorg i varje rus
Och i vintergatans gränder hörs ett stilla sus
Det finns allt vad du kan önska, dom ler mot dig från teven
Också du kan bli en vinnare, varje luffare eller greve

Det finns, det finns i den bästa av världar
Det finns, det finns allt ditt hjärta kan begära
Det finns, det finns om du orkar sträcka ut
Det finns där, ta för dig, innan allting tagit slut...

Klockrent, kan inte bli tydligare än så här!!
Det här blir fan omöjligt att toppa!!!

Jag undrar...

... vad som egentligen hände med Darin?? Har han försvunnit eller har jag missat något?

Vilket som, känner man ju inte direkt han är saknad...

En massa film

Igår gick jag Adde och Emmi och såg Sweeney Todd. Filmen var riktigt bra och levde ganska precis upp till de förväntningar jag hade. Jonny D grym som vanligt likaså Helena Bonham Carter och Alan Rickman. Jag är fortfarande förundrad vilken status Harry Potter egentligen har då dessa helt makalösa skådisar med hög integritet ställer upp och är med i dessa filmer.

Några längre utlägg om filmen orkar jag inte med utan jag hänvisar istället till DNs kultursidor och recensionen som finns där.

Hur som helst väcktes mitt sug för film till liv igen. Detta även tack vare Adde som precis hade sett Mulholland Drive och diskussioner kring den filmen får mig alltid att vilja se massa annat. Hur som helst ska jag nu försöka ta nya tag i mitt filmtittande och plocka ikapp en hel del av det braiga jag faktiskt missat. Av någon anledning har jag fortfarande inte sett filmer som Brokeback Mountain... Det känns emellanåt lite illa.

En annan höjdare jag och Adde såg förra veckan var Yrrol. Peter Dalle och gänget är änna riktiga genier, man blir så förbannat glad samtidigt som man förundras över den grymma dialogen. Favoriten i nämnda film är de två herrarna, spelade av Claes Månson och Johan Ulvesson, som försöker sätta ihop stereon. Klockren avbildning!

- Achtung, achtung... Ach, det betyder med på tyska och Tung det är tuning... Det är här du ska sätta in ljudkabeln.

På jobbet går det också bra!

Idag var vi i Eskilstuna för första gången och alla sa "ja tack"! till den extra timmas sovmorgon vi fick :) Under dagen fick vi träna på att köra högerstyrda bilar. Någonting som jag upplevde mycket enklare än vad jag trodde. Var egentligen inga som helst problem och bilar var riktigt fräscha så det var en dag fylld med mycket körglädje... Eller hur Schteffe!? Imorgon ska vi börja arbeta på vårt eget kontor så då ska vi äntligen kunna göra oss hemmastadda och få ordning på den här verksamheten på riktigt. Vi får se hur det går...

Katla

Måste fortsätta pitcha kul humor från norrlandsgänget som kallar sig "klungan". Helt underbara människor på scen!

Det här klippet är likt det tidigare från "Klungan" hämtat från den föreställningen som hette "Stämnning". Karaktären, som gestaltas av den skicklige Olof Wretling, heter Katla och är nycirkusartist. Han hatar allt som har med Cirkus Cirkör att göra.

Om ni inte såg tidigare klipp från "Klungan" gör det här.

Se och njut!


Underbar känsla!

Det är så underbart att bara stanna upp och tänka på hur man själv mår och inse att livet knappast kunde kännas mer klockrent just nu!!

När man har raderat ut det oväsäntliga och istället lever i nuet och för den dagen som är i vår närmaste närvaro, ja då känner man hur underbart det är att vara precis här.

Hög på livet, det är precis vad jag är!

Dessutom har jag inte fattat förens nu att David Gray är en jävla stjärna! Egentligen väldigt konstigt med tanke på hur mycket musik han haft i diverse Scrubsavsnitt...

Nya jobbet

Ska börja ta och bena ut lite i vad nytt som har hänt.

Jag tror att jag aldrig i bloggen tidigare hintat om att jag var på väg att hoppa av skolan men rätt som det var blev det så i alla fall. Bästa jag någonsing gjort!!!

Den största anledning till breaket var att jag någonstans vetat att jag inte vill bli lärare. Det är liksom inte min grej. Även om det har några helt underbara inslag och fördelar.

Nya jobbet på City Mail passar mig så jäkla bra. Det är grymt socialt på kontoret, i princip alla är trevliga, roliga och schysta och får en att må bra. Sen ska ja många i ens omgivning se ner på grejen att man delar ut post, och att det ibland görs ifrån en cykel verkar vara näst intill världsundergång. Blir trött på sådant!!

Hur som helst passar det mig hur bra som helst, känns som betald träning ungefär :) Nu sitter någon där och tänker: - Men ja när vädret är dåligt sen kommer du tycka det suger!

Men nae... Hä ä int så... Förutom idag har vädret överlag varit pissigt när vi varit ute på våra rundor, och det har varit underbart ändå!

Det bästa med jobbet är just den sociala plattform det skapar. Man får lära känna många nya människor. Vissa lär man känna bättre än andra ;)

Nästa vecka ska vi börja med förarbetet för uppstarten här i Eskilstuna och jag hoppas att det fortsätter på samma trevliga sätt som det hittils har gjort.

Hänt mycket på slutet

Nu har jag än en gång varit dålig med uppdateringen och det beror mestadels på att det hänt så mycket annat viktigare i livet senaste veckorna. I princip allting har jag upplevt som positivt!

Jag ska försöka summera vad det är som har hänt när jag har lite mer energi i hjärnan och det är precis vad jag inte har nu.

Idag har jag och Adde haft en uppgörelse i två racketsporter. Två matcher bordtennis och sedan två matcher Badminton blev det. Adde vann båda bordtennismatcherna med 4-1 och 4-3. Efter att jag i match två ledit med 3-1 i set. I Badmintonen däremot var det aldrig något snack, jag släppte enbart ett set på de två matcher vi spelade. Resultaten skrevs till 3-0, 3-1 i min favör.

Det lutar åt returmatcher ganska omgående...

RSS 2.0