Long time no see

Ikväll är det fest i nya lägenheten. Första riktigt festen sen vi flyttade, ska bli spännande och se hur det artar sig. Planen är att vi inte ska gå ut för det blir sällan bra. Just nu är lägenheten mer städad än den någonsin har varit. Ett riktigt krafttag utav mig och Adde har nu förvandlat detta till ett sparkling place.

Igår blev det roligare än vad jag hade kunnat tänka mig. Spontaniteten är överlägsen! Stackars människor med planeringsbehov. Länge leva devisen "Vad kan hända?"

Just nu lyssnas det på Gyllene tider för första gången på länge. Det må vara förjävla klyschigt att dessa låtar alltid åker fram på sommaren men det är något man får leva med. Det är ju liksom för dåligt för att undvika.

Jag har köpt en hatt av halm. Den är fin och jag känner mig sommrig ;)


Jag blir trött på...

...Att media ska bestämm vilka vi ska tycka synd. Att det verkar finnas ett regelverk för vilka som ska få våra väldigt betydelsefulla sympatier... Vad fan skänker en tanke för hjälp, snacka om förlegad hjälp. Det är dags att släppa den metoden. Antingen ser man till att göra en insats på riktigt eller så slutar man låtsats.

Ellobellosyster

Är bara 14 år gammal och ger mig ändå mer i filosofiskt utbyte än de flesta andra jag känner. Hon är makalöst bra!

Vi är så jävla lika ändå kan vi utmana varandra och ställa oss själva mot väggen och reflektera över våra och andras liv samt världen i stort.

Älskar dig!

RSS 2.0