Löjligt att kalla det VM...

Ett världsmästerskap där inte världens bästa spelare är med... Blir lika less varje år på detta låtsats VM. Det här skulle fan inte kunna hända i en annan sport.

Sen att det spelas varje år är också fjantigt men det hade man kunnat stå ut med ifall det bara var lite vettiga spelare på plats.

Gör om gör rätt!!

Eller lägg ner skiten...

Längtar till OS, det är äkta!

Green Day till Sverige

Yees!!

Det var ju en tragedi att inte kunna få se Coldplay till hösten när vi har fixat klockrena biljetter och allt...

Ett ganska stort plåster på såren är att jag istället kan få se Green Day vilket vore kanske ännu coolare på ett sätt då jag inte sett dem förut.

Efter några lyssningar har jag dessutom börjat gilla första singeln och den känns numera bra.

Värnplikt för kvinnor

När vi på alla plan försöker sträva efter ett sånt jämlikt samhälle som möjligt måste man göra det på alla plan. Att som Miljöpartiet plocka russin ur kakan är sällan något som skapar förtroende. Jag tycker det säger sig själv att det ska vara lika för båda kön. I alla fall på pappret.

I praktiken kommer det givetvis fortfarande vara en större majoritet män som gör lumpen p g a de olika fysiska förutsättningar.

Antingen frivilligt för alla, eller annars gör alla

Hur svårt kan det va!?


Vässan vinner!

Igårkväll insåg jag att Västerås är den bästa staden jag bott i hittils. Två saker jag saknade i Etuna var fikaställen med långa öppettider samt sköna barhäng. Här finns de båda - i mångfald!

Adde kom hem för fan! Vi ska köra som på den gamla goda tiden :)


Trav

Förra veckan var det sju stycken lyckliga som lyckades med bedriften till sju rätt på V75 vilket genererade vinster mellan tre och fyra miljoner. En av vinnarna som uppmärksammats i veckan var Fredrik, en svensk collagestudent i USA, som la ut sitt travsystem på sin blogg för att låta sin pappa kopiera det. Pappan gjorde som önskat och nu är de som sagt miljonärer. Även om vi bara kan drömma om miljoner känner jag att det är läge för att lägga ut några egna systemförslag i två prisklasser. Om jag orkar fortsätta med det här ska jag ha någon fiktiv bokföring över hur det går. Eftersom jag varken vill eller kan spela för dessa summor är det inget som lämnas in på riktigt utan är som sagt bara idéer. Det ena systemet kommer vara för max 1000 kronor och det andra för max en hundring.

V75-1: 2,5
V75-2: 3,4,5,6,7,9,10,11,13,14
V75-3: 1 Evidence Ås
V75-4: 1,6,7,10
V75-5: 8,12
V75-6: 1,3,4,5,8,11
V75-7: 2,8

1920 rader/960 kronor

V75-1: 5 Clear Sign
V75-2: 3,4,5,6,7,10,11,13
V75-3: 1 Evidence Ås
V75-4: 1,6
V75-5: 8,12
V75-6: 1,3,4,5,8,11
V75-7: 2 Martin L. Sisu

192 rader/96 kronor

Enjoy!


Nyköping here I come

Allt är packat och klart, nu bär det iväg på årest äventyr i staden vi aldrig glömmer. Jag orkar inte ta med mig datorn i år utan jag får förlita mig på att någon annan gör det så jag kan bidra med lite kul domarblogg.

Största bekymret är hur jag ska hantera systembyggande och inlämning av V75 imorn men det borde lösa sig på vägen.

Tänk bloopers med djur...

Grön dag

Idag spelade P3 upp Green days nya singel, officiell sverigepremiär. Jag satt på helspänn och har verkligen längtat efter det här nya albumet länge.

Låten börjar enormt jävla maffigt och efter 20-25 sekunder trodde jag att det skulle vara en "den här låten kommer förändra mitt liv, låt".

Men sen då? Ingenting fan, den går likadant hela låten igenom. Tyvärr måste jag säga att jag inte alls var imponerad utan tvärtom känns det som ett antiklimax... Trist som fan...

Hoppas att resten av albumet är bättre och att de inte gör en likadan fiaskocomeback som U2 gjorde...

Här kommer i alla fall inledningen på låten och videon


Tankspridd

Ända sedan jag var liten har jag emellanåt varit extremt tankspridd och med det lyckats med en hel del roliga bravader. Några exempel på vad som har hänt är tillexempel fjärrkontroll i kylen och kaffemugg i handfatet...

Idag hände det igen. Jag stod vid spisen och skulle steka korv samt koka makaroner. Lagom till att smöret smält i pannan och det var dags att lägga i korven kände jag att jag inte hade koll på läget. En obehagskänsla som är svår att beskriva. Inte så den ska tas allvarligt men i några sekunder är man lost... När jag precis kände att jag hade tänkt igenom vad som behövdes göra. Alltså, att lägga i korv i pannan. Jag vet att det inte låter svårt men jag var tvungen att fundera... Jo jag börjar hälla i makaroner i stekpannan... Hur fan lyckas man? Det var inte några makaroner heller utan det var nog snarare tillräckligt många för att ha kunnat koka till två personer.

Men men underhållning blev det. Synd att det bara var jag som såg det :)

Jag har tagit mig i kragen

Någon jäkla bloggexpert på P3 sa häromdagen att en blogg minst ska ha tre inlägg i genomsnitt om dagen. Egentligen kunde jag inte bry mig mindre om åsikter från den typen av "experter" så är det kul med lite läsare och eftersom det faktiskt finns folk som läser vad jag skriver så kanske jag ska ge något tillbaka.

Imorgon är det dags för besiktning utav bilen och jag tror att den går igenom. Det kan vara lite kinkigt med styrlederna men förhoppningsvis ska det vara ok...

Se, nu blev det här inlägget inte så jävla ballt bara för att ni ska ha de så jävla ofta. Men men, nästa gång kanske du tänker på vad du önskar. 

Ses i marshallens skugga :) 

Hejdlöst roligt

När någon nästa gång frågar mig vad humor är så svarar jag "Det här!"


Jordens undergång

Det är något som man ogärna tänker på även om vi vet att det en dag kommer inträffa. Men för att lätta upp den ganska dystra tanken lite ska jag här presentera en lista om vad som faktiskt vore bra med en domedag.

1. Alla existerande exemplar av filmen "Världarnas krig" skulle gå förlorade.
2. Bandet Dimur Borgir skulle inte kunna producera fler låtar.
3. Inga fler människor skulle någonsin dö i Hjärt- och kärlsjukdomar, AIDS eller Cancer och forskningen skulle för en gångs skull få vinna.
4. Sveriges fotbollslag skulle aldrig mer behöva släppa in ett enda mål till.
5. Inga fler irreterande tidiga mornar.
6. Aldrig mer en dålig ursäkt till en jobbig telefonförsäljare.
7. Slippa irritation över SJs förseningar.
8. Blondinbella kan inte blogga längre.

Så nästa gång det känns läskigt att vi nångång går under, hjälp mig bygga på den här listan.


Jag säger då det...

Jävla idioter och amatörer... I så många bemärkelser....


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/aik/article4893400.ab

Nu kommer det börja gå utför...

Fan så här går det när jag och Adde flyttar ifrån Nyfors... (Där solen aldrig lyser)

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.82411

Länge leve The New Force!

När du kommer hit styr vi upp kriget i Råby och tar hand om Etna

Tillbaka i Vässan

Hemma igen och sitter ute på balkongen och bloggar på. Älskar det fina vädret!

Vi kommer ha sommar i fem månader nu!!


Pårre

Javisst, nu har det varit traditionsenligt påskfirande hemma i Kumla och magen är som som de flesta andras fylld med mat och godis. Vädret är ju numera kick ass och det finns inte mycket att klaga på när man får vara här hemma i värmen på landet och bara ladda om. Min mobil har dessutom varit död sen jag kom hit vilket också bidragit till lite extra lugn och ro.

Det roligaste som hänt senaste veckan är att Adde "Mr hatt 2009" Holmberg kommmer hem en månad tidigare än planerat. Ska bli underbart att få tillbaka lite häng med honom, får se bara hur mycket det blir av den varan då jag bara envisas med att flytta längre och längre bort från mina vänner...

Mitt projekt som jag försöker planera men som jag ser en hel del svårigheter i är en bra inflyttningsfest. Jag vill helt enkelt få dit så många som möjligt av gammla och nya kompisar men som jag tidigare nämnt bor ju alla gamla en bit bort och jag vet hur trixigt det kan vara att rodda sovplats och skjuts m m... Får se hur jag styr upp det här för bästa möjliga resultat. Det var en hejdundrande succé förra året när jag och Adde kirrade partajen men nu är utmaningen ännu större. Mer om den senare...

Nästa helg är det dags för mig att göra entré i något som brukar vara vårens roligaste happening. Nyköpingscuperna :) I år blir det dock tyvärr bara en cup för min del. Trist men bättre än ingenting. Dessutom är inte Hattgrabben med i år heller och det är ju ett avbräck om något...

RSS 2.0