Mångo Kångo

Nu börjar jag sakna Emelie på riktigt... Känns tungt...

Suit up!

Nu är utbildningen klar och det är till viss del väldigt skönt men samtidigt känns det extremt ledsamt. Kommer sakna väldigt många männsikor som man fått umgås med en hel del under senaste tiden. Får se hur bra kontakt det går att hålla nu?

Igår var det popquiz på Harrys precis som på gamla goda tiden, bara jag och Adde. Den här gången vann vi, precis som senast. Dock var vi ensamna vinnare den här gången. Jag skulle velat spelat in vissa av dialogerna vi fick uppleva igår. En del människor man träffar är sjukt sköna och mycket kul hände. Som sagt, jag skulle vilja spela in en hel del för att kunna återuppleva i ett sundare tillstånd. En snubbe vi träffade, skön glidare i kostym, hävdade bestämt att män ska bära boots och ha ett plektrum i sin högra stövel. Detta påstående följdes av att mannen plockar av sig sin stövel och vänder den uppochner ovanför bordet. Mycket riktigt föll ett plektrum ur och med det även en viss odör. Hur som helst var detta bara ett av flera roliga konstateranden från mannen i kostym.

Emelie har varit borta bra länge nu och jag har börjat sakna henne massor! Hon kommer på julafton så vi får se det som en klockren julklapp :)




Golonka i Hägersten

Sitter för tillfället på ett hotell i Hägersten och har det allmänt tråkigt. Det här är min sista kursveckan här upp i Stockholm och imorgon kväll är det stora avslutningsbaluns. Det har varit en sån frukansvärt rolig tid med gänget här uppe och jag tror att vi är många som är överens om att vi inte vill att det ska ta slut. Samtidigt som jag sitter och skriver här filar jag på ett tal som vi var och en ska hålla imorgon. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag har en tendens att bli väldigt emotionell i sådana situationer... Jag har ordvitsat en hel del här på kursen och funderar på att avsluta talet med en ordvitskavalkad. Dock har jag idétorka och ordvitsar bör egentligen komma spontant. Det enda som kan hålla är att jag säger att jag ska hålla ett tal och sedan vissa upp ett papper med en valfri siffra på. Antagligen får det väldigt bra genomslag :)

Jag borde egentligen ha skrivit om VIsbytrippen som blev riktigt lyckad. Nu har jag inte så mycket kvar på näthinnan om vad som hände där borta på ön. Matchen Visby-Haninge var i alla fall den roligaste jag dömt i år och det var en riktigt kul och intensiv holmgång. Mycket folk var det dessutom så det blev ett mäktigt tryck i hallen. Efter matchen gick vi ut och käkade på ett ställe där vi också partajade in på småtimmarna. Trots att vi kom dit ganska sent blev det en relativt blöt kväll och för första gången sen i sommras drog vi igång en runda "coins". Bästa ölspelet på krogen! Upptäckte en ny drink som hette "Lynchberger" och den var smarrig. Sur, just the way I like it. Morgonen efter försov vi oss och höll därför på att missa färjan, vi sprang näst intill ombord några minuter innan avgång, spännande...

Hoppas snart att folk börjar droppa in här på hotellet igen. De flesta behövde jobba med diverse saker eller skriva om prov. Jag som emellertid inte behöver ägna mig åt något seriöst har bara suttit på mitt rum och msnat, bloggat och YTat i en dryg timme. Men förhoppningsvis blir det lite häng i baren sen, kanske är det dags att ge sig på Golonkan igen...

Kaffe och popcorn

Nu så här på lördagskvällen tedde det sig så att jag hamnade hemma i Kumla med min syster. Än så länge är det bara popcorn och kaffe men vi får se om något spännande händer :)

Pepparkaksbrevlåda

Istället för flera pepparkakor bestämde vi oss för att vi skulle bygga något roligt istället. Jag kan redan nu säga att jag var minimalt delaktig i själva bakandet utan bestämde mig istället för en mer övervakande approach.

Vi som "bakade" eller var jag och Adde samt fem stycken till från mitt gamla Eskilstunakontor. Eller jag kanske ska kalla det mitt vanliga kontor. I och med att jag sen i september har gått en utbildning för att förhoppningsvis bli chef över ett eget kontor är jag inte nu längre något där jag en gång började i Eskilstuna. Själva utbildning tar slut på onsdag nästa vecka och då ska det förhoppningsvis bli en hejdundrande avslutning! Vi är flera som har sett till att vi har ledigt från jobbet dagen efter ;) När det är klart är min framtid ytterst oviss... Men ärligt talat är det något jag alltid trivts med.

Åter till pepparkaksbaket. Vi bestämde oss självklart för att skapa en brevlåda i pepparkaka. Överlag kan man väl sammanfatta det som en ganska medioker insatts. Det var inte något jättefokus på att vi faktiskt skulle göra den snyggaste pepparkakslådan någonsin utan det blev med några sidor som sattes ihop och sedan pyntades med smarties. Men den klarade sig hel iallafall så nu står den inne på kontoret.

Jag och Adde var i ganska bra slag gällande vårt ordvitsande, tyvärr uppskattas inte dessa skämt fullt ut av den gråa humorpöbeln... Men men, det är sånt vi får leva med...

Imorn är det tredje sista omgången i division 1 innan jul och jag och Adde har fått äran att flyga ner till Visby imorgon för att döma den hårda drabbningen emot Haninge. Min inställning till den här matchen har skiftat en aning senaste tiden men just nu känns det ganska kul att åka faktiskt. Det är ett stort plus att det är just med Adde som jag åker och förhoppningsvis blir det ordvitsar-VM på vägen ner imorgon.

Nu är det dags att sova till avsnitt utav "How I met your mother"

Stay put and sleep tight

En tanke bakom...

Jag har fått en ruskig Coldplaypepp, de är så bra rakt igenom. Vad känner jag då att jag måste göra? Jo, självklart dela med mig av ett YT-klipp från ett av deras framträdanden. Det roligaste är att bandet just nu är så enormt produktiva att det fullständigt sprutar ut nya verk ur artisterna. Senaste EPn är riktigt fin! Att det dessutom kan ses som enorma förebilder som utåt sett verkar stå för allt som är gott med världen och då inte minst Chris Martin.

Nej, vad de här killarna inte gör rätt just nu är en gåta... Det jag väntar på just nu är någon form av Live-DVD så man kan få återuppleva lite av det underbara från den 18:e september.


 


Nej nu är det off för pepparkaksbak hemma hos Adde. (Vilket iofs är mitt hem också men inte på samma sätt längre)

RSS 2.0