Nya livet på nya stället

Nu ska vi vända om den här bloggen till en positiv blogg. Fylld med sådana där roliga inlägg som man kan kunde läsa för något år sedan.

Ofta behövs det dock något uppslag vilket jag nu, bara för det inte har. Jag tänker varje dag på saker som jag skulle vilja skriva ner. Jag surfar just nu i skrivandets stund in på någon sida för att hitta idéer. Vänta...

7 minuter senare

Vafan, det visar sig vara en ordentlig torka på hela jävla Internet. Ingenting händer någonstans. Inte i vår värld i alla fall. Antar att de världar som finns i Fantasy- och Sci Fi forumen kryllar av spännande händelser. Såsom när rymdpiraterna från Zarbosnubulosan överföll den lilla planet Kirigo.  Oooh sjukt spännande... That's the shit that makes life worth living!

Nästa gång jag tänder till på något ska jag se till att stöta hit och sätta det i tryck så ni alla får uppleva det härligt jag vet att ni saknat i den här bloggen.

until the end

We hope to get a pleasant journey
But in the end we all lie awake
And dream of our sweet escape

Leave me out with the waste...

So the hardest part
is letting go, not taking part
you really broke my heart...

And I try to sing
but I can't come up with anything
that is the hardest part...


Mer Dorsin

Enbart för att han antagligen är bäst och mångfasetterad som få. Robert Gustafsson som på senare tid bara upprepar samma sak som han utförde med killinggänget för femton år sedan. Han blev väldigt hyllad en gång när han gjorde en dialektresa genom Sverige. Klippet nedan lirar helt klart i en annan division :)


Lite humor på det här tråkiga :)

Grotesco! Överlägsna faktiskt och det stör mig att jag inte sett igenom deras produktion förens nu. Roligaste på mycket länge och dessutom sån här odödlig humor. Motsatsen till "slapstick", vad nu det kallas..?


Varm asfalt...

Smält glass går att frysa till en kall glass...
Men den riktiga smaken är borta och det blir inte samma sak efter det...


this is it?

Orden du skrev

Ett rivjärn i hjärtat

ett rakblad i själen

en spark i magen

ett skott i huvet

död, borta, begraven...


Vafan gör jag nu

hellre kass råsoppa

än lurad andrahandare

Får jag inte komma först

kommer jag inte alls


Börjar komma i ordning

Jodå, allting kommer iordning som det ska hyfsat snabbt i nya lägenheten och för en gångs skulle har jag själv gett mig på att borra och skruva lite i väggarna. Det har faktiskt renderat i ett lycket resultat och saker hänger snyggt där de ska. Även om jag överlag har trivts som både Adde och Emelie som tidigare rumskamrater/sambos så är det en väldigt skön omställning att få ha sitt eget. Det kan dock tilläggas att det faktiskt är aningens stort och att jag inte i närheten har möbler för att täcka av ytorna på ett normalt sätt... Är det någon som har coola förslag på vad som kan göras med stora ytor så är ni välkomna med idéer :)

Lägenheten fixad!

Yeeeeeeeess! Idag fick jag lägenheten. Kanske inte världens drömplace men det får duga så länge. Skönt att komma iväg och få lite eget space för första gången på länge.

Ni är alla alltid välkomna!

Ny vecka, nya tag

Hoppas innerligt på att jag får till det med lägenheten i början av den här veckan. Det skulle underlätta saker enormt!

Vi håller tummarna och fortsätter med en positiv inställning!

...

Att tidigare förhållanden har gått åt helvete tar jag helt och hållet ansvar för och den enkla anledningen var att jag inte var mogen helt enkelt.

Nu har jag fan visat att jag är mogen och redo men det uppskattades inte... Jag slutar kasta kärlek där den inte tas emot, trött på det! Den enkla anledningen till det som verkar vara slutet är att jag är värd en bättre tillvaro.

Jag älskar dig verkligen och kommer alltid att göra. Dock älskar jag mig själv alldeles för mycket för att utsätta mig för en tillvaro likt denna. Den här gången var det du som inte var mogen... 

Bon Voayage...

Ikväll är det dags för Addes "hejdåfest" för på måndag drar aset till Nya Zeeland. Det är inget stort planerat utan det blir gamla vanliga hänget och sen får vi se vad det leder till. En sista Sjöbo innan internationelt uppehåll tycker jag fanimej är på sin plats...

Annars hoppas jag stenhårt på att jag snart kan få det klart med en lägenhet i Västerås så jag kan flytta dit och acklimatisera mig där istället. Vi hoppas på snabb lösning :)

V75 imorn och den här veckan är jag mer hoppfull än på länge. Tror faktiskt att sjuan sitter imorgon, det är vår tur nu!

Mer blogg

Jag har en känsla av att bloggandet kommer få en nytändning snart. I och med att jag snart flyttar till Västerås kommer jag få ge avkall på en hel del av mitt sociala umgänge den närmaste tiden och då får man tid över till sånt som bloggande.

Jag hatar verkligen att flytta men kommer nog behöva göra det alldeles för mycket den närmaste framtiden... Piss på ett sätt men ganska ok på ett annat sätt.

Glödhet!


Funderar på att börja hänga på nya innestället statt här i Eskilstuna. Det har tydligen vara jävligt hett på sista tiden...

Det ska tydligen finnas en enorm raggpotenital där för det ryktas om att stället kryllar av flammor...

Förstår att det vara tungt för de inblandade men det är viktigt att de håller lågan uppe!


RSS 2.0