It's fuckin raw!

Måste säga att det finns några sjukt underskattade saker som jag upplever vi använder alldeles för sällan i våra maträtter.

3. Rotfrukter överlag. De finns en smak i många rotfruktar som är säregen, upplevs lagom utpräglad i en hel rätt och framförallt är de ofta överaskande av den anledningen att folk inte använder dem tillräckligt mycket. 

2. Äpplen, framförallt till fisk. Det känns som det är en vedertagen sanning att äpplen passar bra till fisk. Ändå blir jag i princip aldrig bjuden på fiskrätter där någon form av äpple ingår. Vakna och upptäck att ni inte behöver göra äppelmos av allt.

1. Lime! Citron i all ära men lime med dess underbara syrlighet. Det går att piffa till så jäkla mycket tråkiga recept med stänk av lime. Limen är ganska allsidig men framförallt en höjdare till fisk och olika såser. Även rivet skal funkar bra och kan dessutom ge en härlig färg.

Try it för fan!


Kommentarer
Postat av: Pappa :-)

Nu när vi fått de delade treorna och en tvåa väntar vi spänt på förstaplasten... :) In och redigera för bövelen så man vet om ettan står högst upp eller längst ner.

2009-05-24 @ 22:24:53
URL: http://stevenssanningar.blogg.se/
Postat av: Freggan

Nu! Nöjd?

2009-05-24 @ 22:26:23
URL: http://kortmengott.blogg.se/
Postat av: Pappa :-)

Japp!

2009-05-25 @ 00:29:08
URL: http://stevenssanningar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0