En natt efter jobbet

Nu har man för första gången på två månader averkat ett pass för Cherry Casino igen. Kvällen går knappast till historien som den mest händelserika under mina 18 månader på Cherry. De som nog lyckades spendera mer än halva kvällen hos mig var ett gäng romer. De var fyra stycken varav enbart en spelade hos mig. Två stycken fungerade som någon form av Zombies i bakgrunden  och gjorde med andra ord inte mycket väsen av sig. Den fjärde personen verkade vara den skarpa kniven i lådan. Han spelade inte heller men stod och pratade mycket med mig under tiden då hans vän på något skumt sätt lyckades vinna en hel del pengar.

Efter en stund försvann den skarpa kniven och jag blev istället tvungen att prata med den spelande snubben. Man har ju van att ha och göra med  de flesta nötter vid spelbordet men idag var det fan något som var extra jobbigt. Jag kan itne sätta fingret på det men störigt var det. Han snackade om allt mellan himmel och jord och någonstans där emellan kastade han in Las Vegas hela tiden. Jo det mesta handlade ju om hur det var i staterna och i Vegas. Efter att jag hade inombords hade brytit ihop av hans snack lyckades jag i alla fall vände snacket emot honom.

Att kalla honom Lill-Vegas gjorde nämligen susen. Då blev han genast tvungen att bevisa att han minsann inte var någon Lill-vegas. Så det börjades satsas friskt, dubblas och splittas så fort han fick chansen. Efter han hade spenderat ytterliggare en timme med planlöst, febrilt spelade hos mig gav han upp. Ja tack!

Tyvärr spelade inte så många fler hos mig den kvällen men det gav mig möjligheten att upptäcka att Dart är en grymt spännade sport att titta på :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0